Ξανά στη Λαμία η Μπέτυ Μπαζιάνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 17:29 Ξανά στη Λαμία η Μπέτυ Μπαζιάνα

Διεκδικεί θέση Επίκουρης Καθηγήτριας στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μία μόνιμη θέση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, διεκδικεί στις 13 Δεκέμβρη η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η κα Μπαζιάνα την οποία γνωρίσαμε από κοντά το 2016 όταν ως συμβασιούχος εκπαιδευτικός ανέλαβε να διδάξει τηλεπικοινωνιακά συστήματα στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών στη Λαμία, για ένα 3ωρο την εβδομάδα.

(οι φωτογραφίες από την 1η της μέρα στη Λαμία το Σεπτέμβριο του 2016).

Τώρα υπέβαλλε τα χαρτιά της προκειμένου να διεκδικήσει τη θέση Επίκουρου Καθηγητή στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με έδρα τη Λαμία.

Το εκλεκτορικό σώμα αποτελείται από 11 πανεπιστημιακούς από Ανώτατα Ιδρύματα όλης της χώρας και θα αξιολογήσει μεταξύ άλλων και την εισήγηση της Τριμελούς Επιτροπής που εξέτασε τις υποψηφιότητες βάσει των προσόντων τους.

Ποια είναι η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα

Μπορεί ο πολύς ο κόσμος να την ξέρει ως την κα Τσίπρα, η Μπέτυ Μπαζιάνα όμως είναι καθηγήτρια Πληροφορικής έχοντας πτυχίο από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα το 2008 από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Σε αυτή τη Σχολή αποσπάστηκε μετά το διορισμό της στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγήτρια Πληροφορικής σε Γυμνάσιο.

Δίδαξε επίσης ως συμβασιούχος στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών στη Λαμία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση