Η Εισαγγελία Λαμίας βραβεύει τους αριστούχους μαθητές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 08:15 Η Εισαγγελία Λαμίας βραβεύει τους αριστούχους μαθητές φώτο: Εισαγγελέας Γεώργιος Πέτρος

 

Ενημερωτική Ημερίδα και βράβευση των αριστούχων μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων του νομού Φθιώτιδος, με πρωτοβουλία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Γεωργίου Πέτρου.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας οργανώνει εκδήλωση - ενημερωτική εσπερίδα με θέμα "Προκλήσεις της Μεταμνημονιακής Ελλάδας: Παιδεία, Δημόσια Τάξη, Δικαιοσύνη και Οικονομία, ως Απαραίτητοι Παράγοντες Προόδου" και τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων του νομού Φθιώτιδος - η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, επί της οδού Λεωνίδου 9-11.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο ε.τ. Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Φώσκολος Γεώργιος, ενώ κεντρικοί εισηγητές θα είναι οι:

Κοτσαλής Λεωνίδας – Καθηγητής Ποινικού Δικαίου – Ποινικής Δικονομίας Ε.Κ.Π.Α. & Επισκέπτης Καθηγητής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
«Φαινόμενα Ανομίας, η Αντιμετώπισή τους και οι Νέοι Ποινικοί Κώδικες»

Αλεξανδρής Ευάγγελος – Διοικητής Α.Τ. Λαμίας
«Εγκληματικότητα, Δημόσια Ασφάλεια και Αντεγκληματική Πολιτική»

Μπενιάτα Ελένη – Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας
«Η Παιδεία, ένα από τα Ισχυρά Εργαλεία για ένα Βιώσιμο Μέλλον: Δεδομένα και Ζητούμενα»

Αλεξάκης Παναγιώτης – Καθηγητής Οικονομικής των Επιχειρήσεων & Αγορών Ε.Κ.Π.Α.
«Η Ελληνική Οικονομία σε Σταυροδρόμι»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση