Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Μακρακώμης: Ο Γιώργος Χαντζής πρότεινε θέση αντιδημάρχου στην αντιπολίτευση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 08:04 Δήμος Μακρακώμης: Ο Γιώργος Χαντζής πρότεινε θέση αντιδημάρχου στην αντιπολίτευση

Αξιοπρόσεκτη πρωτοβουλία από έναν Δήμαρχο που έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο...

Χείρα… συνεργασίας, έτεινε ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής προς τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην Δήμαρχο Θύμιο Παπαευθυμίου, προτείνοντας η 5η θέση αντιδημάρχου, που προώθησε το υπουργείο εσωτερικών, να καλυφθεί από πρόσωπο της παράταξης του.

Η πρόταση έγινε στο περιθώριο της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής (11/12), έχοντας πριν ενημερώσει τους συμβούλους της παράταξής του. Ο 5ος Αντιδήμαρχος θα κληθεί να αναλάβει τον έλεγχο και την εκτέλεση του προϋπολογισμού.

Όπως είναι φυσικό ο κ. Παπαευθυμίου θα αξιολογήσει και θα μεταφέρει την πρόταση του Δημάρχου στην παράταξη του για αποδοχή ή όχι της συνεργασίας.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια αξιοπρόσεκτη πρωτοβουλία, ειδικά από έναν Δήμαρχο που έτσι κι αλλιώς έχει εξασφαλισμένη την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η γενικότερη σύμπνοια πάντως είναι βέβαιο ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα στον δυτική Φθιώτιδα.