Δέσμευση της υφυπουργού Εργασίας για το επικουρικό προσωπικό του ΚΚΠΠ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 17:08 Δέσμευση της υφυπουργού Εργασίας για το επικουρικό προσωπικό του ΚΚΠΠ Στερεάς

Τι συζήτησε η Δόμνα Μιχαηλίδου με τον νέο Πρόεδρο Δημήτρη Δρακάκη και τους Αντιπροέδρους για την πρόσληψη επιπλέον ατόμων μέσω κοινωφελούς προγράμματος…

Στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, βρέθηκε την Τετάρτη (11/12) ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Δρακάκης, συνοδευόμενος από τους δύο Αντιπροέδρους του ΔΣ Περικλή Λουκά και Σπυρίδωνα Ποταμιά.

Τα μέλη του ΔΣ του ΚΚΠΠΣΕ υποδέχτηκε η Υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου με τους οποίους συζήτησε για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου, φθάνοντας και στο μεγάλο ζήτημα της έλλειψης προσωπικού που έχει ως αποτέλεσμα την υποστελέχωση των Παραρτημάτων του.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος η Υφυπουργός δεσμεύτηκε άμεσα για την παράταση της θητείας του ήδη υπάρχοντος επικουρικού προσωπικού, καθώς και την πρόσληψη προσωπικού μέσω του κοινωφελούς προγράμματος και του ειδικού προγράμματος για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας νέων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ. Επίσης έγινε ενημέρωση για τη δημοσίευση της προκήρυξης 7Κ/2019 του ΑΣΕΠ για στελέχωση του Κ.Κ.Π.Π.Σ.Ε με θέσεις μόνιμου προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων.

Παράλληλα με αφορμή τα 30 χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης για τα δικαιώματα του Παιδιού, ακολούθησε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, με ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με θέμα «Μια οικογένεια για κάθε παιδί: η νέα πολιτική για την Αναδοχή και την Υιοθεσία».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση