«Έφυγε» ο πρώην Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Αντώνης Ραχαβέλης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 09:00 «Έφυγε» ο πρώην Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Αντώνης Ραχαβέλης

Πένθος στο Αστυνομικό Σώμα για τον θάνατο ενός εκ των αξιολογότερων αξιωματικών, που έφυγε σε ηλικία 63 ετών μετά από 3ετη σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Πρόκειται για τον Αντώνη Ραχαβέλη, Ταξίαρχο ε.α., που πολλοί θα τον θυμούνται από την πολυετή θητεία του ως Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας (2001 – 2010).

Οι πρώτες του υπηρεσίες ήταν στο ΑΤ Πειραιά και στο ΑΤ καμένων Βούρλων και στη συνέχεια υπηρέτησε στην Τροχαία Αγίου Κωνσταντίνου και στο ΑΤ Φουρνάς. Έγινε Διοικητής στην Αγορανομία Λαμίας και αμέσως μετά ανέλαβε υπασπιστής στην ΑΔ Φθιώτιδας.

Ακολούθησε η Τροχαία Λαμίας και στις κρίσεις του Μάρτη του 2010 μετατίθεται στο Επιτελείο της ΑΔ Φωκίδας ως Υποδιευθυντής.

Επέστρεψε στη Φθιώτιδα και στη Λαμία ως Διευθυντής στη Γενική, από όπου αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Ταξίαρχου.

Για έξι χρόνια διετέλεσε υπεύθυνος δημοσίων Σχέσεων στη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση νομού Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του, τον διέκρινε υψηλό αίσθημα ευθύνης και ήταν πάντα δίκαιος απέναντι στους υφισταμένους του κερδίζοντας το σεβασμό τους.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο (14/12/19) στις 11:00' το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στα Αλεπόσπιτα Λαμίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για τα δυο ορφανοτροφεία της πόλης (Θηλέων και Αρρένων). Για το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικό κουτί-κουμπαράς στην είσοδο της εκκλησίας.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση