Πρώτες εκλογές στη νεοσύστατη Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 15:57 Πρώτες εκλογές στη νεοσύστατη Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδος

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα (4/12/19) οι πρώτες εκλογές στη νεοσύστατη Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος νομού Φθιώτιδος, προκειμένου να αντικατασταθεί η προσωρινή διοίκηση που είχε ως βασικό σκοπό να δημιουργηθεί μια μόνιμη Πρωτοβάθμια Ένωση Προσωπικού για την υπεράσπιση των συμφερόντων των στελεχών του ΛΣ.

Χωρίς προβλήματα διεξήχθησαν οι εκλογές και τα νεοεκλεγέντα μέλη συνεδρίασαν για τη συγκρότησή τους σε σώμα με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με το καταστατικό.

Στο νέο ΔΣ υπάρχουν δύο καινούρια πρόσωπα σε σχέση με το προσωρινό που είχε ορισθεί τον περασμένο Ιούλιο, ενώ Πρόεδρος παραμένει ο Γιώργος Γιαταγάνας.

Αναλυτικά:

Πρόεδρος, ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ Γεώργιος

Α΄ Αντιπρόεδρος, ΜΑΚΡΗΣ Δημήτριος

Β’ Αντιπρόεδρος, ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης

Γενικός Γραμματέας, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Βάϊος

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

Ταμίας, ΝΤΙΣΛΗ Χαραλαμπία

Ειδικός Γραμματέας Οργανωτικού, ΑΛΠΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος

«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει απρόσκοπτα το ήδη σημαντικό έργο που έχει εκπονηθεί από τη νεοσύστατη Ένωση και θα εργαστεί με γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων και την ικανοποίηση των κοινών επιδιώξεων, με σκοπό τη βελτίωση των εργασιακών προϋποθέσεων αλλά και την υπηρεσιακή ανάδειξη, προάγοντας ουσιαστικό έργο και ενεργή συμμετοχή των μελών», αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση της Διοίκησης της Ε.Π.Λ.Σ. νομού Φθιώτιδος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση