Τεράστια νταλίκα «σφήνωσε» στον κόμβο του Μπράλου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 08:45 Τεράστια νταλίκα «σφήνωσε» στον κόμβο του Μπράλου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μεγάλη επιχείρηση για να απεγκλωβιστεί ο τράκτορας με το τεράστιο φορτίο…

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4:30’ το απόγευμα της Παρασκευής (13/12) στον κόμβο του Μπράλου που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο παράδρομος της Ανθήλης για περίπου μία ώρα.

Ένα, επίσης όχι συνηθισμένο, φορτίο ήταν η αιτία για να κλείσει ο δρόμος. Τράκτορας που μετέφερε τσιμεντένια γέφυρα μήκους 40 μέτρων (!) και βάρους 100 τόνων (!), ερχόμενο από Λάρισα και με προορισμό τα έργα του Ε65 στην περιοχή της Φθιώτιδας «σφήνωσε» στην κυριολεξία στις προστατευτικές μπάρες στο σημείο που ανέστρεφε για να πάρει τον παράδρομο για τα έργα.

Το τεράστιο φορτίο «έσπρωξε» στην κατηφόρα όσο δε θα έπρεπε το κυρίως όχημα που επιχειρούσε στροφή ακριβείας, με αποτέλεσμα να κολλήσει στις μπάρες.

Άμεσα για τον απεγκλωβισμό του επενέβησαν συνεργεία της Νέας Οδού, ξηλώνοντας μπάρες και τραβώντας με γερανούς λίγο – λίγο το φορτίο, ώστε να μπορέσει και πάλι να έλκεται από τον τράκτορα.

Δείτε βίντεο:

Σημειώνουμε ότι η κυκλοφορία προς Αθήνα δε σταμάτησε καθόλου να διεξάγεται κανονικά επί του παραδρόμου. Στις 5:18' μμ δόθηκε και πάλι σε κυκλοφορία και ο παράδρομος προς Λαμία.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση