Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βιργινία Στεργίου: Ο απολογισμός των 100 πρώτων ημερών - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 09:04 Βιργινία Στεργίου: Ο απολογισμός των 100 πρώτων ημερών - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πολιτικό κόστος. Θέλουμε προτάσεις από τους άλλους συνδυασμούς, που είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο, και όχι στείρα αντιπολίτευση... », τόνισε η Δήμαρχος Στυλίδας.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ η Βιργινία Στεργίου κάνοντας έναν απολογισμό των τριών πρώτων μηνών της νέας Δημοτικής Αρχής.

Η κ. Στεργίου αναφέρθηκε στα πρώτα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, όπως αυτό των λυκειακών τάξεων στην Πελασγία, αλλά το μεγάλο θέμα με τους πρόσφυγες, που αναστάτωσε τους κατοίκους της ανατολικής Φθιώτιδας, όταν ανακοινώθηκε αρχικά η εγκατάσταση προσφύγων στο στρατόπεδο του Καραβόμυλου και στη συνεχεία στο πρώην εργοστάσιο της "ΒΟΜΒΥΞ".

«Όλοι μαζί ενωμένοι καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις και να αποτρέψουμε τη δημιουργία hot spot μέσα στο Δήμο μας....», είπε η Δήμαρχος Στυλίδας.

Επίσης η Βιργινία Στεργίου αναφέρθηκε στην ποιότητα ζωής των δημοτών, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την ελιά, αλλά και για το πρόβλημα με τα αδέσποτα. Τέλος μίλησε για τα άμεσα σχέδια και στόχους της νέας δημοτικής αρχής.

Δείτε όλα όσα είπε η Δήμαρχος Στυλίδας στο βίντεο που ακολουθεί: