Φονικό στις Θεσπιές: Τι βρήκε η αστυνομία - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 08:12 Φονικό στις Θεσπιές: Τι βρήκε η αστυνομία - ΦΩΤΟ

Όπλα, μάσκες και σπαθιά βρήκαν οι αστυνομικοί στις έρευνες που έκαναν μετά τη φονική συμπλοκή στις Θεσπιές, που στοίχισε τη ζωή σε πατέρα και γιο.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα αίτια πίσω από τους πυροβολισμούς και τη δολοφονία πατέρα και γιου στις Θεσπιές από συγγενείς τους. 

Τρία ακόμη άτομα έχουν τραυματισθεί με τον έναν εξ' αυτών, έναν 33χρονο, να υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε σπίτια, γραφεία ιδιωτικών επιχειρήσεων, ένα φορτηγό και ένα αλσύλλιο, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Κυνηγετικό όπλο με δύο φυσίγγια, αυτοσχέδιο λειόκαννο όπλο χειρός με 6 φυσίγγια, πιστόλι με δύο γεμιστήρες, ξίφος τύπου «ΚΑΤΑΝΑ» συνολικού μήκους 52 εκατοστών, μαχαίρι συνολικού μήκους 17 εκατοστών και δύο σουγιάδες. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία βολίδα, θήκη πυροβόλου όπλου, ένας ασύρματος, σπρέι πιπεριού, δύο μάσκες και 66 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Όλα θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως στις 13 Δεκεμβρίου, έξω από κτίριο λυκείου στις Θεσπιές Βοιωτίας, έπεσαν νεκροί οι ιδιοκτήτες εταιρείας σεκιούριτι. Ο Πατέρας (66 ετών) και ο 34χρονος γιος  του, έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ τραυματίας (στο χέρι και τα πλευρά) είναι ο 50χρονος ανιψιός, που μεταφέρθηκε στο  νοσοκομείο της Αττικής.

Από την άλλη πλευρά, τραυματίστηκε ο γιός στο συκώτι και νοσηλεύεται σε μεγάλο Νοσοκομείο των Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ο πατέρας (ιδιοκτήτης της άλλης εταιρείας σεκιούριτι) ενώ ο γιος του τραυματίστηκε, όπως προαναφέρθηκε. Συνελήφθη επίσης και ένας υπάλληλός του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση