Τα συγχαρητήρια του Χρ. Σταϊκούρα για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 10:53 Τα συγχαρητήρια του Χρ. Σταϊκούρα για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο

«Θέλω να συγχαρώ την πρώτη δύναμη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, την παράταξη της ΔΗΚΙΟ και τον επικεφαλής της, Κωνσταντίνο Κόλλια για την επικράτησή της, για 7η φορά, στις εκλογές, με υψηλότερα μάλιστα ποσοστά, σε σχέση με το 2016.

Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τους συναδέλφους οικονομολόγους του 8ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, για την πρωτιά της Παράταξης, μετά από 34 ολόκληρα χρόνια.

Το αποτέλεσμα αυτό δηλώνει αναγνώριση της συστηματικής προσφοράς της ΔΗΚΙΟ και προσωπικά των ανθρώπων της Παράταξης, στην ενδυνάμωση του επιστημονικού κλάδου των οικονομολόγων και του έργου τους.

Δείχνει παράλληλα, την εμπιστοσύνη του κλάδου προς την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης, η οποία προχωρά με σταθερά και ιεραρχημένα βήματα προς την πλήρη κανονικοποίησή της, τους καλούς ρυθμούς ανάπτυξης, τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων και της μεσαίας τάξης, και την ολόπλευρη ισχυροποίηση της χώρας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση