Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Πέταξαν πέτρες στην πλατεία και χτύπησαν αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 08:28 Λαμία: Πέταξαν πέτρες στην πλατεία και χτύπησαν αυτοκίνητο

Η πέτρα ήρθε από ψηλά - Ευτυχώς που δεν χτύπησε άνθρωπο στο κεφάλι!

«Ξανάβρεξε» πέτρες το μεσημέρι της Δευτέρας (16/12) στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, προερχόμενες κι αυτή τη φορά από την πολυκατοικία που βρίσκεται στην αρχή της οδού Χατζοπούλου (πάνω από τη Βενιζέλου.

Αυτή τη φορά η μία από τις τρεις συνολικά πέτρες που έπεσαν, βρήκε μια λευκή Mercedes που είχε σταματήσει προσωρινά με δύο επιβάτες στο πάνω μέρος της πλατείας.

Η πέτρα βρήκε το αμάξι στο πορτ μπαγκάζ προκαλώντας του μια «ωραιότατη λακκούβα». Όλοι έλεγαν όμως τι θα είχε προκαλέσει αν είχε πέσει πάνω στο κεφάλι κάποιου από τους δεκάδες περαστικούς που βρίσκονται εκεί γύρω κάθε λεπτό, αφού το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:00’ το μεσημέρι.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. βρέθηκαν πολύ γρήγορα στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου βρήκαν εγκαταλειμμένη μια σακούλα με μία κρέπα και κάτι ψιλά, που άφησαν πάνω στη βιασύνη τους για να εξαφανισθούν οι δράστες!

Σύμφωνα με τον παθόντα οι δράστες ήταν δύο, ένα κορίτσι που το είδε πολύ καλά και ένα αγόρι στην ηλικία των 15-16 ετών.

Εννοείται ότι υπάρχει σύνδεση με την προηγούμενη «βροχή πετρών» που σημειώθηκε πριν από ακριβώς δύο μήνες (16/10) στο ίδιο ακριβώς σημείο από την ίδια πολυκατοικία. Τότε είχε πάρει από σπόντα έναν κύριο στην πλάτη, ενώ οι θαμώνες της πλατείας είχαν μαζέψει συνολικά πέντε μικρές πέτρες από το δρόμο!