Θέμης Χειμάρας: Τα οφέλη του προϋπολογισμού 2020 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 21:32 Θέμης Χειμάρας: Τα οφέλη του προϋπολογισμού 2020 (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε για τις επενδύσεις και την οριστική ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας ο βουλευτής Φθιώτιδας…

Την ανάγκη να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά τοπικά πλεονεκτήματα κάθε Περιφέρειας, ώστε να αποτελέσουν πυλώνες οικονομικής  ανάπτυξης, υπογράμμισε στη σημερινή του ομιλία ο Βουλευτής Θέμης Χειμάρας με αφορμή την ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2020.

Η αύξηση του εισοδήματος των αδυνάτων, η μείωση της υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης και των επιχειρήσεων, ο εξορθολογισμός των κρατικών δαπανών, αποτελούν τους κύριους πυλώνες του Προϋπολογισμού και θέτουν τις βάσεις για την πλήρη και οριστική αναστροφή του αρνητικού οικονομικού κλίματος της χώρας.

Ο Βουλευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί για μία ακόμα φορά, στο ζήτημα της αξιοποίησης των Ιαματικών Πηγών της Φθιώτιδας, που τώρα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ τονίζοντας τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που μπορούν να επιφέρουν στην τοπική οικονομία. Γεγονός που επιτάσσει την άμεση επίλυση όλων των επιμέρους προβλημάτων που καθυστερούν την αξιοποίησή τους.

Ενδεικτική της ομιλίας του, είναι η δήλωση του κ. Χειμάρα στην οποία αναφέρει:

«Ο σημερινός προϋπολογισμός επισφραγίζει με τον καλύτερο και τον πιο ρεαλιστικό τρόπο, τη στόχευση της Κυβέρνησής μας για ανάπτυξη και ανάταση της ελληνικής οικονομίας.

Πρέπει, τώρα, να  στοχεύσουμε στα δυνατά χαρτιά κάθε περιοχής , όπως είναι οι ιαματικές πηγές στη Φθιώτιδα, για να αντιστρέψουμε, την πλήρη και οριστική αναστροφή του αρνητικού οικονομικού κλίματος που χαρακτήρισε την Ελλάδα, τα τελευταία χρόνιας.

Να δώσουμε τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που η νέα γενιά ζητάει, με δίψα για δουλειά και δημιουργία, και να στηρίξουμε σε αυτή τη γενιά, την αναγέννηση της χώρας μας.»

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του κ. Χειμάρα στη Βουλή:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση