Ο Αντιπεριφερειάρχης με τον Μητροπολίτη στο Ορφανοτροφείο Θηλέων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 08:42 Ο Αντιπεριφερειάρχης με τον Μητροπολίτη στο Ορφανοτροφείο Θηλέων

«Χθες έζησα τις 4 πιο μαγευτικές ώρες στην σχεδόν τετράμηνη μέχρι σήμερα θητεία μου. Εισέπραξα αγάπη, χαμόγελα κι αγγελική αγνότητα....», τονίζει ο Ηλίας Κυρμανίδης, μετά την επίσκεψή του στο Ίδρυμα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης, βρέθηκε χθες σε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή γιορτή, μαζί με το νέο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, που ετοίμασαν τα υπέροχα κορίτσια που φιλοξενεί το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

«Χθες έζησα τις 4 πιο μαγευτικές ώρες στην σχεδόν τετράμηνη μέχρι σήμερα θητεία μου. Στο πιο ξέφρενο, στο πιο θερμό, στο πιο αυθεντικό πάρτι των ημερών, με πρωταγωνίστριες τις 25 εξαιρετικές και πανέμορφες δεσποινίδες (από 4 μέχρι 17 χρονών) του Ορφανοτροφείου Λαμίας!!Με Dj Nahs Trigas NAHS SOUND, με Αη Βασίλη (ευχαριστούμε Nikos Spanos) με ξωτικά, τραγουδήσαμε, χορέψαμε, ξεφαντώσαμε.

Ευχάριστη και αγαπημένη έκπληξη στη γιορτή μας η παρουσία του νέου μας Μητροπολίτη κ. Συμεών !!

Ευχαριστούμε θερμά.

Τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης της ΠΣτΕ για τα πανέμορφα δώρα!! Τον Γιώργο Γιαννίτση και την επιχείρησή του, καθώς και την επιχείρηση «Παραδοσιακά Γλυκά Λαμίας "Τσιάτσος" και Βαγγέλης Τσιάτσος για το πλούσιο δείπνο και τα γλυκά εδέσματα!!

Συγχαρητήρια στην διευθύντρια κα Πελέκη και το Δ.Σ. του ιδρύματος για το έργο που επιτελούν!!», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση