Έκαναν διαρρήξεις σε σπίτια, αυτοκίνητα ακόμη και ναούς!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 08:16 Έκαναν διαρρήξεις σε σπίτια, αυτοκίνητα ακόμη και ναούς!

Ένας ανήλικος μεταξύ των δύο συλληφθέντων…

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά τρεις (3) κλοπές και τρεις (3) απόπειρες κλοπών από καταστήματα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οι οποίες διαπράχθηκαν την Τετάρτη (18-09-2019), σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς.

Επιπλέον, εξιχνιάσθηκε μία ακόμη κλοπή, η οποία διαπράχθηκε σε Ιερό Ναό την 14-12-2019. 

Για τις παραπάνω υποθέσεις συνελήφθησαν, ως εμπλεκόμενοι, την Πέμπτη (19-12-2019) το πρωί στη Λιβαδειά, δύο (2) Έλληνες, ηλικίας 23 και 15 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι εισέρχονταν σε καταστήματα, κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφού προηγουμένως είχαν προβεί σε θραύση παραθύρων, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα προϊόντα και χρηματικά ποσά.

Στην περίπτωση της κλοπής στον Ιερό Ναό, προέκυψε ότι ο 15χρονος εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε έναν ενισχυτή ήχου, ο οποίος βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο της περιοχής και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Από την κατοχή των συλληφθέντων, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό. 

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση