Λαμία: Επίσκεψη αγάπης στο Ορφανοτροφείο Αρρένων (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 18:05 Λαμία: Επίσκεψη αγάπης στο Ορφανοτροφείο Αρρένων (ΦΩΤΟ)

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, πραγματοποίησαν επίσκεψη αγάπης στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Στερεάς Ελλάδος.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της Μητρόπολης Φθιώτιδας:

«Επίσκεψη αγάπης στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου, εν όψει των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, τον οποίο συνόδευε ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος κ. Δημήτριος Φούρλας.

Ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Γενικός έγιναν δεκτοί με πολύ εγκαρδιότητα και σεβασμό από τον Πρόεδρο της Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος, κ. Δημήτριο Δρακάκη, Εγκρίτου Νομικού του Νομού μας, τον Αντιπρόεδρο, τους υπαλλήλους αλλά και τα παιδιά, τα οποία με έκδηλα τα συναισθήματα του ενθουσιασμού υποδέχτηκαν τον Σεβαμσιώτατο και τον κ. Κανέλλο, εκφράζοντας μέσα από τα χαμόγελά τους, την ειλικρινή τους αγάπη και τον σεβασμό.

Ο κ. Δρακάκης καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο και τον κ. Κανέλλο στο σπίτι αυτό της φροντίδος και της στοργής και τους ευχαρίστησε γι’ αυτή τους την επίσκεψη, η οποία όπως σημείωσε, δίδει ελπίδα, σιγουριά και στήριξη για το μέλλον, ζητώντας τους , τόσο η Ιερά Μητρόπολις, όσο και η Ελληνική Αστυνομία να σταθούν στο πλευρό του Παραρτήματος για την ωφέλεια των παιδιών, τα οποία στερούνται το πιο πολύτιμο αγαθό, την θαλπωρή και την στοργή της οικογένειας.

Ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Γενικός σε κοινή δήλωσή τους, διαβεβαίωσαν τον κ. Δρακάκη και τους εργαζομένους ότι, η συμπαράστασή τους και η βοήθειά τους είναι ήδη δεδηλωμένη και παρεκάλεσαν τον κ. Πρόεδρο να τους θεωρούν ως μέλη της οικογενείας του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού.

Για αρκετή ώρα στο σαλόνι του Ιδρύματος είχαν μία ευχάριστη επικοινωνία με τα παιδιά και τους υπαλλήλους, τους οποίους και συνεχάρησαν για το υψηλό διακόνημα που προφέρουν, ευχόμενοι καλή δύναμη στο έργο τους.

Η επίσκεψη έκλεισε με ανταλλαγή ευχών για καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά, αναμνηστικές φωτογραφίες, την προσφορά γλυκισμάτων από τον Σεβασμιώτατο προς τα παιδιά και διαφόρων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και τους Υπαλλήλους της Περιφερειακής Αστυνομικής Διευθύνσεως Στερεάς Ελλάδος.»

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση