Λαμία: Που και πότε θα κόψουν την Βασιλόπιτα οι τοπικές αρχές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 11:47 Λαμία: Που και πότε θα κόψουν την Βασιλόπιτα οι τοπικές αρχές

Το Πρόγραμμα Εορτασμού της Πρωτοχρονιάς…

Με επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό και πολύ… φως, θα γιορτάσει την έλευση του νέου έτους η πόλη της Λαμίας, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα:

Α. Σημαιοστολισμός – Φωταγώγηση:

Γενικός Σημαιοστολισμός των Δημόσιων Καταστημάτων, ΝΠΔΔ και Ιδιωτικού Δικαίου, του Δημοτικού Καταστήματος, των οικιών και των ιδιωτικών καταστημάτων από τις απογευματινές ώρες της 31ης Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τη δύση του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2020.

Β. Την 1η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη:

Ώρα 08.00: Έπαρση της Σημαίας στο Περιφερειακό Κατάστημα και απόδοση τιμών από τιμητικό άγημα του Στρατού και τη Φιλαρμονική Δήμου Λαμίας.

Ώρα 10.25: Πέρας προσέλευσης επισήμων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Ώρα 10.30: Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, θα ακολουθήσει η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας και ανταλλαγή ευχών, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Φθιώτιδας [Πλατεία Ελευθερίας 13, Λαμία].

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι τυχερός του φλουριού ήταν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, τότε Στερεάς και νυν Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας.

Ο κ. Μαντζιώκας θα είναι ένας από τους πολλούς που θα λείπουν λόγω αλλαγής ρόλων από το φετινό βασικό τραπέζι, στο οποίο δε θα βρίσκεται φυσικά και ο μακαριστός Μητροπολίτης κυρός Νικόλαος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση