Χιονίζει στην εθνική οδό - Απαγορευτικό για φορτηγά - Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 09:45 Χιονίζει στην εθνική οδό - Απαγορευτικό για φορτηγά - Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία

Μάχη όλη τη νύχτα με το χιονιά για κρατηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί...

Χωρίς προβλήματα αυτή την ώρα η κυκλοφορία στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο. Τη νύχτα η ασθενής χιονόπτωση δεν δημιούργησε προβλήματα στην εθνική οδό, στην οποία έχει πέσει πολύ αλάτι. Το περισσότερο χιόνι έπεσε στην περιοχή του Παρνασσού όπου το χιόνι προς το Χιονοδρομικό Κέντρο ξεπέρασε τα 60 εκατοστά και όλη τη νύχτα επιχειρούσαν εκχιονιστικά μηχανήματα της ΠΕ Φθιώτιδας.

Κανένα πρόβλημα και στην κυκλοφορία των οχημάτων προς Δομοκό, προς Μπράλο και Καρπενήσι, όπου έχουμε ασθενή χιονόπτωση.

Χιόνι αυτή την ώρα πέφτει στην εθνική οδό στο ύψος της Βοιωτίας. Από τη διασταύρωση για Ακραίφνιο μέχρι και την Υλίκη είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, στο οποίο επιχειρούν εκχιονιστικά και μέχρι στιγμής η κυκλοφορία των οχημάτων δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Απαγορευτικό για φορτηγά

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων, λόγω χιονοπτώσεων, ισχύουν προσωρινές απαγορεύσεις κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, ύστερα από σχετικές Αποφάσεις των υφισταμένων Διευθύνσεων Αστυνομίας, σήμερα (30-12-2019), στα κάτωθι σημεία του οδικού δικτύου:

Φθιώτιδα:

Στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., τμήμα του Οδικού άξονα από 121,250 χ/θ (όρια με Νομό Βοιωτίας) έως 135,700 χ/θ (Διόδια Τραγάνας), όπου υφίσταται η απαγόρευση όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Βοιωτία:

Στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., τμήμα του Οδικού άξονα από 93,000 χ/θ (μετωπικά διόδια Θηβών) έως 121,250 χ/θ (κόμβος Μαρτίνου), όπου υφίσταται η απαγόρευση όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Επιπλέον η κίνηση οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Εύβοια:

    Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας-Αιδηψού, από 16η χ/θ (Καστέλλα) έως 47η  χ/θ (τοποθεσία Δερβένι), ισχύει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων.
    Επιπλέον η κίνηση οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα - διακοπές κυκλοφορίας - χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση