Η απρόσμενη συνάντηση του Συμεών και οι Ευχές στους Αστυνομικούς της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 12:19 Η απρόσμενη συνάντηση του Συμεών και οι Ευχές στους Αστυνομικούς της Φθιώτιδας

Μητροπολίτης Φθιώτιδας: «Την αγάπη μου και τις πατρικές μου ευχές σε όλους τους Φθιωτούς Αστυνομικούς».

Με αυτά τα λόγια, πριν από λίγα λεπτά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Συμεών χαιρέτισε σε τυχαία και απρόσμενη συνάντηση στο Κέντρο της Αθήνας τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριο Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Καθώς ευρίσκεται για λίγες ώρες στην Αθήνα ο Σεβασμιώτατος, προκειμένου να παραστεί στην κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Ιεράς Συνόδου και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δεν έχασε την ευκαιρία διερχόμενος από την Πλατεία Συντάγματος να ευχηθεί τόσο στους εν υπηρεσία Αξιωματικούς της Τροχαίας και της Αστυνομίας, όσο και στον Αρχηγό του Σώματος και τον αρμόδιο Υφυπουργό, με τους οποίους συνδέεται από ετών, μέσα από γόνιμη και δημιουργική συνεργασία.

Με την ευκαιρία αυτή έστειλε τον πατρικό του χαιρετισμό σε όλους τους εκ Φθιώτιδος Αστυνομικούς, στους υπηρετούντες στην Αττική και οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα.

«Την αγάπη μου και τις πατρικές μου ευχές σε όλους τους Φθιωτούς Αστυνομικούς», ήταν τα λόγια του Μητροπολίτη Φθιώτιδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση