Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν Πανούσης - Σταυρογιάννης στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 23:02 Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν Πανούσης - Σταυρογιάννης στη Λαμία

Ο Υπουργός συνεχάρη τον Δήμαρχο Λαμιέων για την πρωτοβουλία και για την πρωτοτυπία της σύμβασης και τόνισε ότι θα αξιολογήσουμε σε ένα χρόνο τι καταφέραμε στην πράξη.

Ο Γιάννης Πανούσης μαζί με όλο το επιτελείο του βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λαμία και συγκεκριμένα στην αίθουσα της οδού Αινιάνων, όπου συμμετείχε στην επιστημονική ημερίδα «Διαπολιτισμική Επιμόρφωση και Σεβασμός στη Διαφορετικότητα» που διοργάνωσε το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου:

«Διαπολιτισμική Επιμόρφωση των υπαλλήλων των Υπηρεσιών του πρώην Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και νυν Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατά των διακρίσεων λόγω εθνικής καταγωγής, φύλου και χρώματος δέρματος».

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Νίκος Σταυρογιάννης υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Δήμου Λαμιέων, ενώ ο Γιάννης Πανούσης μίλησε για το ρόλο της διαπολιτισμικής επιμόρφωσης, του σεβασμού της διαφορετικότητας και την καταπολέμηση των διακρίσεων.

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Τον Γιάννη Πανούση συνόδευαν, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Τάσος Μαυρόπουλος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Π.Σ. Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού, κ. Βασίλης Μαστρογιάννης.

Δείτε φωτογραφίες από την Ημερίδα που διοργάνωσε το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας στη Λαμία:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση