«Μαύρα» Χριστούγεννα για την οικογένεια της 13χρονης που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 12:35 «Μαύρα» Χριστούγεννα για την οικογένεια της 13χρονης που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Μεθυσμένος ο χειριστής σύμφωνα με το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων…

Ανείπωτος ο πόνος για την οικογένεια της 13χρονης Σεράινας, που έχασε τη ζωή της στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου τον περασμένο Αύγουστο, όταν εκσφενδονίστηκε από το «χαλί». Ειδικά αυτές τις μέρες που κάποτε σήμαιναν γιορτή, ο πόνος μεγαλώνει ακόμη περισσότερα, σύμφωνα με τη μητέρα της που μίλησε στο STAR και στην Τασούλα Παπανικολάου.

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων παραδόθηκε στις Αρχές και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού φταίει ο χειριστής και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Αναφέρει μάλιστα ότι η μαθήτρια εκτοξεύτηκε από τη θέση της.

Η εισαγγελία Βόλου θα εξετάσει τώρα όλα τα στοιχεία, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι φταίνε για τον άδικο χαμό του κοριτσιού.

“Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα το μηχάνημα φταίει γιατί το είχαν δηλώσει 15 ίππων αλλά ήταν 123,6 και ήταν και μεθυσμένος ο χειριστής. Aν δεν το σταματούσε κάποιος άνθρωπος θα έφευγαν και άλλα παιδιά. Δεν το σταμάτησε ο χειριστής” λέει κλαίγοντας η μητέρα της 13χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το STAR:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση