Μισή ντουζίνα συλλήψεις για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 17:21 Μισή ντουζίνα συλλήψεις για ναρκωτικά

Στη μάχη κατά των ναρκωτικών, είχαμε την Παρασκευή 3 και τις πρώτες ώρες του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου 2020, έξι (6) συλλήψεις σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Τρεις από τις παραπάνω συλλήψεις έγιναν στην Εύβοια και συγκεκριμένα ενός 44χρονου στη Χαλκίδα από το Τμήμα Άμεσης Δράσης, που βρέθηκε με μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, ενός 43χρονου στην Αγία Άννα Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας για τον ίδιο λόγο και ενός 42χρονου στην Λίμνη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης, που είχε πάνω του μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Όλες τις παραπάνω υποθέσεις ανέλαβε η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Οι άλλες τρεις συλλήψεις έγιναν στη Βοιωτία και συγκεκριμένα η πρώτη από αυτές το απόγευμα της Παρασκευής στη Θήβα με έναν 19χρονο αλλοδαπό που συνελήφθη από την Ασφάλεια Θηβών που διενεργεί και την προανάκριση γιατί είχε πάνω του και κατασχέθηκαν τρεις (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητες  ακατέργαστης κάνναβης.

Ομοίως την ίδια μέρα το βράδυ, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, 29χρονος έχοντας στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Τέλος λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώνοντας Σάββατο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, 25χρονος διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση στις δύο τελευταίες υποθέσεις, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση