Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στη Βοιωτία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 18:37 Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στη Βοιωτία

Η κακοκαιρία που έπληξε το νομό Βοιωτίας, έχει ως αποτέλεσμα κάποια σχολεία να μην ανοίξουν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά ανά Δήμο:

Δήμος Θηβαίων:

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης :

Α) των Δημοτικών Ενοτήτων Πλαταιών και Βαγίων του Δήμου Θηβαίων θα παραμείνουν κλειστά

Β) των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας και  Θίσβης θα λειτουργήσουν από ώρα 09:00.

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί (Θήβας και Βαγίων) του Δ.Ο.Θ. θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι τα σχολεία Α’θμιας και Β’θμιας εκπαίδευσης στην Κοινότητα Κυριακίου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 λόγω του ολικού παγετού που επικρατεί στην περιοχή.

Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων

Από το γραφείο του Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων, ανακοινώνεται ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή,

Α. Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης  (Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια εκπαίδευση), της Δ.Ε. Αλιάρτου καθώς και ο Βρεφικός & Παιδικός Σταθμός Αλιάρτου, θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 9:00 π.μ.

Β. Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης  (Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια εκπαίδευση), της Δ.Ε. Θεσπιέων καθώς και ο Παιδικός Σταθμός Μαυρομματίου, θα παραμείνουν κλειστές.

Δήμος Τανάγρας

O Δήμαρχος Τανάγρας Περγάλιας Βασίλειος, αποφασίζει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ( χιονόπτωση , παγετός ) στην περιοχή της ΔΕ Δερβενοχωρίων, ΜΟΝΟ τα σχολεία της ΔΕ Δερβενοχωρίων (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), αύριο Τετάρτη 8-1-2020 θα παραμείνουν κλειστά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση