Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στην Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 18:01 Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στην Εύβοια

Συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης (07-01-2020) σε περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος,, δύο (2) Έλληνες ηλικίας 40 & 39 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Οι δύο συλληφθέντες επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο - ιδιοκτησίας του 39χρονου – στο οποίο κατά τον έλεγχο των αστυνομικών, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο εσωτερικό του οχήματος και συγκεκριμένα κάτω από το λεβιέ των ταχυτήτων, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 10,1 γραμμαρίων.

Το σακουλάκι κατασχέθηκε όπως και μία ακόμη αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που είχε επάνω του καλά κρυμμένη ο 39χρονος και περιείχε επίσης μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης.

Επίσης το απόγευμα της ίδιας μέρας αστυνομικοί της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνέλαβαν έναν 52χρονο επίσης για ναρκωτικά. Ο 52χρονος είχε πάνω του δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, αντίστοιχα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση