Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολλά σχολεία κλειστά και την Πέμπτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 20:18 Πολλά σχολεία κλειστά και την Πέμπτη

Παραμένουν τα προβλήματα σε πολλές περιοχές της Βοιωτίας, κάτι που έχει επιπτώσεις και στη λειτουργία των σχολείων και των δύο βαθμίδων.

Αναλυτικά:

Δήμος Θηβαίων

Λόγω της χιονόστρωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θηβαίων, μετά από απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Αναστασίου, ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Α) της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών θα παραμείνουν κλειστά

Β) της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων θα λειτουργήσουν από ώρα 09:00

Τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Θηβαίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημέρωσε ότι τα σχολεία Α’θμιας και Β’θμιας εκπαίδευσης στην Κοινότητα Κυριακίου θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 λόγω του ολικού παγετού που επικρατεί στην περιοχή.

Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιών

Από το γραφείο του Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων ανακοινώθηκε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή,

Α. Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια εκπαίδευση), της Δ.Ε. Αλιάρτου καθώς και ο Βρεφικός & Παιδικός Σταθμός Αλιάρτου, θα λειτουργήσουν κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμά τους.

Β. Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια εκπαίδευση), της Δ.Ε. Θεσπιέων καθώς και ο Παιδικός Σταθμός Μαυρομματίου, θα παραμείνουν κλειστές.

Συνεχής ενημέρωση μπορείτε να λαμβάνεται από την ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων www.aliartos.gov.gr ή στo τηλέφωνo του Δήμου 2268350211.

Δήμος Τανάγρας

O Δήμαρχος Τανάγρας Περγάλιας Βασίλειος, αποφάσισε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση , παγετός) στην περιοχή της ΔΕ Δερβενοχωρίων, ΜΟΝΟ τα σχολεία της ΔΕ Δερβενοχωρίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), την Πέμπτη 9-1-2020 θα παραμείνουν κλειστά.