Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραυματίστηκε υπάλληλος από πτώση σοβά στη ΔΟΥ Καρδίτσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 17:56 Τραυματίστηκε υπάλληλος από πτώση σοβά στη ΔΟΥ Καρδίτσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. «Πανάθλιο το κτίριο…», λέει ο Διευθυντής της ΔΟΥ.

Για δεύτερη φορά, μέσα σε έξι μήνες, καταρρέει κομμάτι σοβά από το ταβάνι του κτιρίου που στεγάζεται η ΑΑΔΕ Καρδίτσας που σήμερα συνοδεύτηκε και από ελαφρύ τραυματισμό εργαζομένου στην υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά ήταν περίπου 7:20 το πρωί της Παρασκευής (10/1), όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου εφοριακών υπαλλήλων ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Μπαντράς, ξεκλείδωσε το γραφείο του επόπτη και επιχειρώντας να μπει σε αυτό έπεσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι σοβά.

Δείτε βίντεο:

Το ευτύχημα είναι ότι έπεσε αμέσως και πρόλαβε να τραβηχτεί προς τα έξω με αποτέλεσμα να δεχθεί μικρά κομμάτια στο χέρι, στην πλάτη και στο πρόσωπο και να τραυματισθεί μόνο ελαφρά. Αν είχε προχωρήσει δύο-τρία βήματα και μετά σημειωνόταν η πτώση, τα πράγματα θα  μπορούσαν να είναι πολύ δυσάρεστα.

Ο κ. Μπαντράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και φυσικά στο κτίριο της Ανδρέα Παπανδρέου όλοι οι συνάδελφοι του ήταν όχι απλά αναστατωμένοι αλλά οργισμένοι από το γεγονός ότι συμβαίνει για δεύτερη φορά παρόμοιο περιστατικό που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά δεν έχει γίνιε καμία ενέργεια από τους αρμοδίους για να λυθεί το πρόβλημα.

Πηγή: karditsalive.net