Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τροχαίο στον παράδρομο – Τέσσερα άτομα στο Νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 08:18 Λαμία: Τροχαίο στον παράδρομο – Τέσσερα άτομα στο Νοσοκομείο

Στην αερογέφυρα της Ανθήλης…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας (13/1) στην αερογέφυρα του παραδρόμου της Ανθήλης.

Το ασημί Suzuki που κινούνταν με κατεύθυνση προς Θερμοπύλες και επιβάτες ένα ζευγάρι από την περιοχή, εξετράπη της πορείας του, πιθανότατα εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να κάνει σβούρες και να πέσει με το πίσω μέρος του σε αυτοκίνητο που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση και επιβάτες ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το ζευγάρι που επέβαινε στο δεύτερο όχημα (την κόκκινη Alfa Romeo) και πιο ελαφρά το ζευγάρι του πρώτου οχήματος, που διεκομίσθη ωστόσο επίσης στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, περισσότερο προληπτικά, με άλλο ασθενοφόρο.

Για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί προανάκριση το ΤΤ Λαμίας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πάντως αυτό που παρατηρήσαμε, ότι ακόμη και με ψιλόβροχο και με κώνους από την τροχαία για τη σήμανση ατυχήματος και παρά την κακή κατάσταση του οδοστρώματος, τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν τον παράδρομο, έτρεχαν και τρέχουν με υπερβολική – για τα δεδομένα του δρόμου – ταχύτητα!

Χρειάζεται οπωσδήποτε πιο συνετή οδήγηση, ειδικά σε έναν δρόμο που έχει φτιαχτεί επικουρικά και όχι για γρήγορες μετακινήσεις.

Δείτε φωτογραφίες: