Έχασε τη «μάχη» ο 29χρονος Λαμιώτης που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 08:27 Έχασε τη «μάχη» ο 29χρονος Λαμιώτης που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Δίπλα στην οικογένεια του 29χρονου ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας…

Δεν τα κατάφερε τελικά το 29χρονο παλληκάρι, που είχε σοβαρό τροχαίο, λίγο πριν τις 2:00’ μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Τετάρτη (8/1) στην ε.ο. Λαμίας – Δομοκού στο ύψος της Αγίας Αικατερίνης, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε ακινητοποιημένη νταλίκα.

Ο Βασίλης Ακρίβος από τη Λαμία, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας (13/1) στην Εντατική, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας.

Από την πρώτη στιγμή η κατάστασή του είχε χαρακτηριστεί εξαιρετικά σοβαρή και δύσκολη, καθώς έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις πλην των άλλων τραυμάτων.

Η οικογένειά του με αγωνία περίμενε όλες αυτές τις ημέρες ένα ευχάριστο νέο, τελικά όμως ο άνθρωπός τους μετά από πέντε και πλέον ημέρες νοσηλείας, «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι…

Ο Συμεών στο πλευρό της οικογένειας

Από την πρώτη στιγμή της αναγγελίας του θανάτου του 29χρονου, κοντά στην οικογένεια του εκλιπόντος, βρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Συμεών, θέλοντας με τα λόγια του και την έμπρακτη αγάπη του να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων.

Ο Ποιμενάρχης της Φθιωτικής Εκκλησίας έχει βρεθεί και σε άλλες δύσκολες καταστάσεις, θέλοντας να είναι δίπλα σε όλους όσοι έχουν την ανάγκη της πατρικής του αγάπης και ζητούν την ελπίδα για την αιώνια ζωή που προσφέρει η χριστιανική πίστη.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη (14/01/20) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στα Καλύβια Λαμίας. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα υπέρ των Ορφανοτροφείων της πόλης μας και γι' αυτό θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς στην είσοδο της εκκλησίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση