Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θύμιος Καραΐσκος: «Είμαστε στην ίδια πλευρά του λόφου» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 08:33 Θύμιος Καραΐσκος: «Είμαστε στην ίδια πλευρά του λόφου» - ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων στον διάλογο που είχε με τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής που διαμαρτύρονται για το hot spot στην «Μαυρομαντήλα».

Οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και της Μεγάλης Βρύσης για μια ακόμη ημέρα βρέθηκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την πρόταση της κυβέρνησης να γίνει κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην θέση «Μαυρομαντήλα», δίπλα στην ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.

Μετά το κομβόι αυτοκινήτων με μαύρες σημαίες, που έκανε διαμαρτυρία στο κέντρο της πόλης, βρέθηκαν στο Δημαρχείο όπου είχαν συνάντηση και διάλογο με τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο.

«Είμαστε στην ίδια πλευρά του λόφου. Το όχι στην πρόταση της κυβέρνησης ήταν ξεκάθαρο με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου....», είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι όλα θα συζητηθούν από μηδενική βάση, αφού πρώτα η κυβέρνηση αποδεχτεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που έβαλε η Δήμος μέσα από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε το βίντεο:

«Δεν πήραμε ξεκάθαρη απάντηση σε ότι αφορά την θέση που θα γίνει το hot spot. Εμείς δεν θέλουμε να γίνει πουθενά. Το πρόβλημα αφορά όλους τους κατοίκους στο Δήμο Λαμιέων και όχι μόνο εμάς στην Αγία Παρασκευή, γιατί αύριο μπορεί να μιλάμε για οποιαδηποτε άλλη περιοχή μέσα στα όρια του Δήμου....», είπε ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής των κατοίκων, Αλέξανδρος Ζήσιμος.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί: