Συνάντηση Συμεών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 08:30 Συνάντηση Συμεών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη - ΦΩΤΟ

Οικουμενικός Πατριάρχης προς Σεβασμιώτατο: «Να μεταφέρετε την πατρική ευχή και ευλογία μου στον πιστό λαό της Φθιώτιδος».

Το Σεπτό Κέντρο της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, και έγινε δεκτός πατρικά και αδελφικά από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του, Αρχιμ. Άγγελο Ανθόπουλο, ευχήθηκε στον Πατριάρχη με την ευκαιρία του νέου έτους.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτατος ανταπέδωσε τις ευχές και ζήτησε από τον Μητροπολίτη μας να μεταφέρει τις πατρικές Ευχές και την Πατριαρχική Ευλογία του στον πιστό λαό της εκκλησιαστικής Επαρχίας του.

Να σημειώσουμε ότι όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη Φθιώτιδας ο κ. Συμεών ούτε αύριο (Τετάρτη (15/12) δεν θα μπορέσει να δεχθεί ιερείς, φορείς και απλούς πιστούς στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Μητροπόλεως,  αλλά ούτε και να ανταποκριθεί σε προσκλήσεις για εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες, διότι θα βρίκσεται στην Κωνσταντινούπολη,

Φωτογραφίες: Νίκος Μαγγίνας / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση