«Δελτίο συλλήψεων» για κατοχή ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 21:02 «Δελτίο συλλήψεων» για κατοχή ναρκωτικών

Συνεχίζεται η προσπάθεια ελέγχου της μάστιγας…

Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές υπηρεσίες της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας προχώρησαν σε τέσσερις (4) ακόμη συλλήψεις ατόμων για κατοχή ναρκωτικών.

Δύο Έλληνες συνελήφθησαν στη Χαλκίδα. Ένας 50χρονος το πρωί της Τετάρτης (15/1) από την Ασφάλεια, καθώς πριν το επικείμενο έλεγχο, είχε απορρίψει στο έδαφος, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Μεταμεσονύχτιες ώρες της Πέμπτης (16-01-2020), συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας και ένας 30χρονος, που είχε στην κατοχή του δύο (2) αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθη στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του οικείου ΑΤ, ένας 32χρονος Έλληνας, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία κάνναβης, σε μορφή σοκολάτας, καθώς και εβδομήντα (70) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τέλος σύλληψη για ναρκωτικά είχαμε και στη Θήβα από την Ασφάλεια ενός 27χρονου με αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα  ακατέργαστης κάνναβης.

Για όλους τους παραπάνω σχηματίσθηκαν ποινικές δικογραφίες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση