Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση στο Πανεπιστημιακό Λάρισας για το κρούσμα σύφιλης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 11:12 Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση στο Πανεπιστημιακό Λάρισας για το κρούσμα σύφιλης

Με εντολή του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη, διενεργείται από το νέο Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Δημήτρη Κατσικονούρη προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση για έκθεση σε σύφιλη ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Μετά τα δημοσιεύματα για την υπόθεση αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, που εξέφρασε την ανησυχία του και τόνισε την επικινδυνότητα του επαγγέλματός τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση της 5ης ΥΠΕ:

«Από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε  μέσω δημοσιεύματος στον ηλεκτρονικό τύπο, για ύπαρξη περιστατικού σχετικά με ενδεχόμενη έκθεση σε σύφιλη ιατρών και νοσηλευτών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας , εδόθη ΑΜΕΣΑ εντολή από τον Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς  Ελλάδας προς τον Διοικητή του Π.Γ.Ν. Λάρισας να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των διαλαμβανόμενων στο δημοσίευμα και να ενημερωθεί άμεσα η Υ.Πε. για να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση