Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού υποψηφίων συμβολαιογράφων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 12:55 Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού υποψηφίων συμβολαιογράφων

Συνεδριάζει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο για τις προαγωγές των Εισαγγελικών Λειτουργών…

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης ο τελικός πίνακας κατάταξης (κατά φθίνουσα σειρά) επιτυχόντων του διαγωνισμού υποψήφιων συμβολαιογράφων έτους 2018.

Τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν ανά Ειρηνοδικείο και Περιφέρεια Εφετείου.

Για την Περιφέρεια Εφετείου Λαμίας και για το Ειρηνοδικείο Άμφισσας (Ιτέα) προκηρύχθηκαν τέσσερις (4) θέσεις, με μία (1) επιτυχούσα την ΠΑΠΑΛΑΪΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ.

Για την Περιφέρεια Εφετείου Εύβοιας, για το Ειρηνοδικείο Χαλκίδας προκηρύχθηκαν τρεις (3) θέσεις τις οποίες καταλαμβάνουν με σειρά επιτυχίας οι, ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και ΤΣΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Για το Ειρηνοδικείο Ιστιαίας προκηρύχθηκαν τέσσερις (4) θέσεις, με μία (1) επιτυχούσα την ΚΑΛΛΙΑΝΕΖΟΥ ΕΛΕΝΗ.

Σημειώνουμε επίσης ότι ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, όπου θα αποφασιστούν προαγωγές για την πλήρωση των υφιστάμενων κενών οργανικών θέσεων Εισαγγελικών Λειτουργών, οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία μέχρι και σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, να υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις μετάθεσης ή τοποθέτησης, στο αρμόδιο Τμήμα Συμβουλίων του Αρείου Πάγου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση