Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην εκδήλωση για τον νέο Πρόεδρο των Συμβολαιογράφων της ΕΕ ο Γιάννης Σαρακιώτης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 21:08 Στην εκδήλωση για τον νέο Πρόεδρο των Συμβολαιογράφων της ΕΕ ο Γιάννης Σαρακιώτης

«Τιμή για τη Φθιώτιδα η ανάδειξη του Γεώργιου Ρούσκα σε Πρόεδρο του Συμβουλίου των Συμβολαιογραφιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης…».

Στην εκδήλωση ανάδειξης του Φθιωτικής καταγωγής, Γεωργίου Ρούσκα σε Πρόεδρο του Συμβουλίου των Συμβολαιογραφιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CNUE), παρευρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Γιάννης Σαρακιώτης. Στο περιθώριο της εν λόγω εκδήλωσης, την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο κ. Σαρακιώτης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Η ανάδειξη του νυν Προέδρου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου & Δωδεκανήσου και συντοπίτη μας, κ. Γεώργιου Ρούσκα σε Πρόεδρο του Συμβουλίου των Συμβολαιογραφιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελεί ύψιστη τιμή για τη Φθιώτιδα και την Υπάτη, τόπο της ιδιαίτερης καταγωγής του. Ο κ. Γεώργιος Ρούσκας έχει καταγραφεί στη συνείδηση του κλάδου και του νομικού κόσμου εν γένει, ως μία ξεχωριστή προσωπικότητα, η οποία και έχει αναδείξει το ρόλο του συμβολαιογράφου ως έναν από τους θεματοφύλακες των αξιών της ευρωπαϊκής και διεθνούς έννομης τάξης. Η υψηλής στάθμης κατάρτιση του, το εγνωσμένο κύρος του, καθώς και η πολυετής εμπειρία του, συνιστά αδιαμφισβήτητο εχέγγυο για την αντιμετώπιση των ολοένα και αυξανόμενων εσωτερικών και εξωτερικών προκλήσεων στις οποίες καλείται να ανταπεξέλθει το σύστημα της δικαιοσύνης».