Ξεκίνησαν οι ενστάσεις για τις προκηρύξεις στην Ειδική Αγωγή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 14:02 Ξεκίνησαν οι ενστάσεις για τις προκηρύξεις στην Ειδική Αγωγή

Σε ορθή επανάληψη τα αποτελέσματα της Προκήρυξης για τους Φύλακες των Εφορειών Αρχαιοτήτων...

Κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ από την ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων των προκηρύξεων 4ΕΑ/2019 και 5ΕΑ/2019 για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα υποψηφίων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) αντίστοιχα, κατηγορίας ΤΕ κλάδων ΤΕ01, ΤΕ02, ΤΕ16 με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και κατηγορίας ΔΕ κλάδων ΔΕ01, ΔΕ02 με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή.

Δείτε στα παρακάτω λινκ:

Αξιολογικοί πίνακες κατάταξης 4ΕΑ/2019

Αξιολογικοί πίνακες κατάταξης 5ΕΑ/2019

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ και την 27η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή: Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Είσοδος Μέλους → Επιλογή → ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.

Οι θέσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού

Επίσης εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν σε Ορθή Επανάληψη τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Για την Περιφέρεια Στερεάς υπάρχουν εννέα (9) θέσεις, όπως έχουμε ήδη δημοσιεύσει.

Σημειώνουμε ότι σε σχέση με τα προσωρινά αποτελέσματα, υπήρξαν τρεις αλλαγές στις Εφορείες Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, Εύβοιας και Φωκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση