Ο Φθιώτιδος Συμεών στην κοπή πίτας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 09:58 Ο Φθιώτιδος Συμεών στην κοπή πίτας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας

Ο Φθιώτιδος Συμεών ευλόγησε χθες, Τετάρτη  22 Ιανουαρίου, την αγιοβασιλόπιτα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Μητρόπολης:

«Το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, κατόπιν προσκλήσεως του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας κ. Γεωργίου Πέτρου, για να ευλογήσει την αγιοβασιλόπιτα της Εισαγγελίας Λαμίας.

Στην τελετή παρέστησαν άπαντες οι Δικαστικοί λειτουργοί της Εισαγγελίας Πρωτοδικών με προεξάρχοντα και οικοδεσπότη, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Λαμίας κ. Πέτρου, παρουσία και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Αθανασίου Μακρυγιάννη .

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα ευχήθηκε πατρικώς και εγκαρδίως η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, ευτυχία και την από Θεού δύναμη στο δύσκολο έργο τους. Σημείωσε δε ότι το έργο τους πρέπει να διέπεται από συνεργασία και ενότητα για την πρόληψη της εγκληματικότητος και ιδιαίτερα για την επιμέλεια και προστασία των ανηλίκων.

Ο κ. Εισαγγελέας εκ μέρους όλων των συνεργατών του Δικαστικών, ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη μας για την τιμητική και ευλογητή παρουσία του στην τελετή και αντευχήθηκε ομοίως για τη νέα χρονιά.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον κ. Πέτρου, επ’ ευκαιρία της πρόσφατης προαγωγής του στην Εισαγγελία Πειραιώς και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέα του καθήκοντα.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση