Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θα πάει γήπεδο το απόγευμα ο Συμεών;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 10:36 Θα πάει γήπεδο το απόγευμα ο Συμεών;

Η απάντηση είναι ναι! Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας μας εξηγεί που θα βρίσκεται και γιατί…

Δεν έκρυψε ποτέ ότι σαν παιδί και έφηβος, αλλά και αργότερα, μεγάλωσε με την αγάπη του ΠΑΟΚ, ωστόσο τώρα πρώτα είναι η Λαμία για το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών και η αγάπη του για το αγνό ποδόσφαιρο.

Έτσι την ώρα που οι δύο «αγαπημένες» του ομάδες θα αγωνίζονται στο ΔΑΚΛ εκείνος θα ευλογεί την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ένωσης 2010 στη Μακρακώμη, όπου πραγματοποιεί ολοήμερη επίσκεψη από το πρωί της Πέμπτης.

Το LamiaReport ζητώντας το σχόλιο του για το σπουδαίο παιχνίδι της Λαμίας, ο Φθιώτιδος Συμεών, μας παρέπεμψε στη συμβολική του στάση με τη συμμετοχή του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και «κοντά στα παιδιά με τις αγνές ψυχές τους, που αποτελούν την ελπίδα για αυτή τη χώρα».

Αν και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι διαφορές των δύο ομάδων (Λαμίας – ΠΑΟΚ) περιορίζονται εντός του αγωνιστικού χώρου και ότι οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να απολαύσουν έναν καλό ποδοσφαιρικό αγώνα, ο ίδιος προτιμά να παρακολουθήσει αγωνιζόμενους τους μικρούς παίκτες των Ακαδημιών και να ευλογήσει τις προσπάθειές τους και την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό.

«Τι ομάδα είσαι ΠΑΟΚ ή ΛΑΜΙΑ;»

Μάλιστα σήμερα στην περιοδεία του στη δυτική Φθιώτιδα τα παιδιά ρωτούσαν επίμονα τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας «Τι ομάδα είσαι ΠΑΟΚ ή ΛΑΜΙΑ;» και η απάντηση του Συμεών ήταν «σήμερα είμαι Μακρακώμη»

Για κείνον αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικότερα από οποιοδήποτε παιχνίδι επαγγελματικού πρωταθλήματος, θυμίζοντάς μας τι είχε πει και στο τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των κατηχητικών σχολείων παραμονές του ντέρμπυ Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα του Σεβασμιότατου στη Μακρακώμη:

08:30 Εκκλησάκι Αγίου Παΐσιου

09:00 Κέντρο Υγείας

09:30 Νηπιαγωγείο

10:00 Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο

10:30 Λαϊκή αγορά-Καταστήματα-Κοινότητα Μακρακώμης

11:30 Δημοτικό Σχολείο

12:00 Γυμνάσιο- Ενιαίο Λύκειο

12:45 Δημαρχείο (Σπερχειάδα)

13:15 Αστυνομικό Τμήμα (Σπερχειάδα)

Το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος θα μεταβεί στο Γηροκομείο Σπερχειάδος, όπου θα το περάσει παρέα με τους Γέροντες και τις Γερόντισσες.

17:00 Κοπή πίτας Ακαδημίας Ένωση 2010 Δημοτικό Στάδιο «Λεων. Γιαννέλος».