«Δώστε τα σχολεία στους μαθητές…»: Πανό και συνθήματα έξω από το Δημαρχείο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 14:23 «Δώστε τα σχολεία στους μαθητές…»: Πανό και συνθήματα έξω από το Δημαρχείο

Διαμαρτυρία των παιδιών του 9ου Γυμνασίου και του 6ου Λυκείου Λαμίας…

Στους δρόμους βρέθηκαν ανήμερα των Τριών Ιεραρχών (30/1) οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου και του 6ου Λυκείου που συστεγάζονται στο σχολικό συγκρότημα στις οδούς Σόλωνος και Τανάγρας μαζί με το Ειδικό Εργαστήριο.

Αιτία ο περιορισμός των χώρων τους που προέκυψαν από τη συγκατοίκηση και με τρίτο σχολείο, κυρίως για το Γυμνάσιο. Αυτό που υπενθυμίζουν γονείς και μαθητές είναι η υπόσχεση που έλαβαν στις αρχές της σχολικής χρονιάς, για μόνιμη λύση στο θέμα στέγασης του Ειδικού Εργαστηρίου, που μετακόμισε μετά από πολλά χρόνια από το Κωσταλέξι.

Έτσι οι μαθητές ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ξαναθυμίσουν τις συγκεκριμένες υποσχέσεις ζητώντας λύση, με το σύνθημα, «δώστε τα σχολεία στους μαθητές, όχι στους δημάρχους και τους διευθυντές».

Με πορεία από τα σχολεία τους έφτασαν μέχρι το γραφείο του Δημάρχου στην οδό Σκληβανιώτη, όπου και παρέδωσαν το ψήφισμα σε συνεργάτη του κ. Καραΐσκου, καθώς ο ίδιος απουσίαζε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση