Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Νέο «χτύπημα» των διαρρηκτών στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 08:04 Λαμία: Νέο «χτύπημα» των διαρρηκτών στο κέντρο της πόλης

Μόνο χρήματα ζητούσε και πάλι ο δράστης ή οι δράστες…

Πριν καλά – καλά συνειδητοποιήσουμε το μπαράζ διαρρήξεων καταστημάτων που είχαμε τα ξημερώματα της Τετάρτης (5/2), 24 ώρες αργότερα η Ασφάλεια Λαμίας ενημερώθηκε για μία ακόμη στο κέντρο της πόλης.

Αυτή τη φορά ο διαρρήκτης ή οι διαρρήκτες «χτύπησαν» ακόμη πιο κέντρο και συγκεκριμένα στη συμβολή στον πεζόδρομο Ροζάκη -  Αγγελή και Καραϊσκάκη στο κατάστημα «Κουκούλης».

Η γυναίκα που πήγε το πρωί να ανοίξει βρήκε την πόρτα ανοιχτή, καθώς κάποιος είχε φροντίσει να παραβιάσει την άνω κλειδαριά όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Στο εσωτερικό, μόνο η ταμειακή βρέθηκε αναστατωμένη, με το δράστη ή τους δράστες να αρπάζουν ότι βρήκαν σε αυτή (άφησαν και σε αυτή την περίπτωση τα πολύ ψιλά) και να φεύγουν χωρίς να πειράξουν κάτι άλλο.

Όπως μας είπαν οι ιδιοκτήτες, μετά από δεκαετίες σε αυτόν τον χώρο πρώτη φορά πέφτουν θύμα κλοπής, ενώ ήταν από τις ελάχιστες φορές που είχαν αφήσει κάποια  χρήματα στην ταμειακή.

Όπως και στις προηγούμενες διαρρήξεις – κλοπές στο σημείο βρέθηκε και η σήμανση προκειμένου να βρει στοιχεία που θα βοηθήσουν στην έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας.