Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το κυνηγετικό αντάμωμα στο Περίβλεπτο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 15:23 Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το κυνηγετικό αντάμωμα στο Περίβλεπτο

Είναι το 22ο ετήσιο κυνηγετικό αντάμωμα που διοργανώνει ο Όμιλος Φίλων του Θανάση Γιαννόπουλου.

Και φέτος, όπως γίνεται για 22 συνεχόμενα χρόνια, την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου θα γίνει στο Περίβλεπτο η ετήσια συγκέντρωση των κυνηγών της Φθιώτιδας και των φίλων του Θανάση Γιαννόπουλου.

Το ραντεβού είναι στις 11:00' το πρωί της Κυριακής 23/2/20.

Το κάλεσμα του Θανάση Γιαννόπουλου

«Η κυνηγετική Κυριακή ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε εδώ και είκοσι δύο χρόνια. Σκέφθηκα ότι στο ωραίο χωριό μου όπως και η επωνυμία το μαρτυρεί ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟ είναι κατάλληλο να κάνουμε ένα αντάμωμα όλοι οι κυνηγοί της Φθιώτιδας και όλοι όσοι αγαπούν τη φύση και την ομορφιά.

Με τους κυνηγετικούς συλλόγους του Νομού μας και πλήθος κόσμου – περί τα 850 άτομα - κόβουμε την καθιερωμένη πίτα μας. Η γιορτή αυτή γίνεται την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου και μας δίνετε η ευκαιρία να συζητήσουμε για την χρονιά που πέρασε, να οραματιστούμε το μέλλον, να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας και να ανταλλάξουμε απόψεις και υιοθέτηση στάσεων και συμπεριφορών, που, εκτός από την επιδίωξη της υγιεινής και αισθητικής απόλαυσης της κυνηγετικής δραστηριότητας, θα μας επιτρέψουν να προστατεύσουμε την πανίδα και γενικότερα το όλο οικοσύστημα του τόπου μας  .

Η παρουσία σας στο Περίβλεπτο της Φθιώτιδας στις 23 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ., θα μου δώσει ξεχωριστή χαρά και σας διαβεβαιώνω πως ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να χαρεί την ομορφιά της ελληνικής φύσης και να απολαύσει τα αγαθά που προσφέρει απλόχερα».

            Με εκτίμηση
Θανάσης Γιαννόπουλος

Δείτε και τη σχετική πρόσκληση....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση