Η Διοικήτρια του ΟΠΕΚΑ στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 16:39 Η Διοικήτρια του ΟΠΕΚΑ στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων

Στη Λαμία βρέθηκε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου η Διοικήτρια του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) Ξένια Παπασταύρου, η οποία είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο, στο γραφείο του στην οδό Σκληβανιώτη.

Στο τραπέζι τέθηκε η υφιστάμενη κατάσταση του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου και αναζητήθηκαν τρόποι αξιοποίησης του προς όφελος του δημότη, ενώ παράλληλα ο Δήμαρχος είχε και την ευκαιρία να της παραθέσει το αίτημα του για ενσωμάτωση του Κέντρου στις μόνιμες δομές της  Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Παρόντες επίσης από πλευράς Δήμου ήταν ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και θεμάτων Γ’ Ηλικίας Παναγιώτης Στασινός, καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος για την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη, Δημήτρης Τζούφλας.

Νωρίτερα η κα Παπασταύρου επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και τη Δομή του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λαμιέων, όπου και συζητήθηκαν θέματα της ομαλής μετάβασης και διυπηρεσιακής συνεργασίας και διασύνδεσης μεταξύ Κέντρου Κοινότητας και Περιφερειακής Διεύθυνσης ΟΠΕΚΑ Στερεάς Ελλάδας για θέματα αναπηρικών επιδομάτων και  συντάξεων ανασφάλιστων υπερήλικων.  

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση