Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Η Περιφερειακή Διευθύνση του ΟΠΕΚΑ έκοψε την πίτα της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 08:39 Λαμία: Η Περιφερειακή Διευθύνση του ΟΠΕΚΑ έκοψε την πίτα της

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ενώ παρέστη και η Διοικήτρια του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΠΕΚΑ κ. Ξένια Παπασταύρου.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου της Μητρόπολης Φθιώτιδας:

Στα Γραφεία του ΟΠΕΚΑ της Περιφερειακής Διευθύνσεως Στερεάς Ελλάδος, μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, κατόπιν προσκλήσεως της Προϊσταμένης κ. Αρτεμισίας Φωτεινού, προκειμένου να ευλογήσει την αγιοβασιλόπιτα της Υπηρεσίας.

          Στην τελετή παρέστη και η  Διοικήτρια του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΠΕΚΑ κ. Ξένια Παπασταύρου, η Γενική Διευθύντρια της Διοικητικής Υποστήριξης ΟΠΕΚΑ κ. Στυλιανή Νικολάου, η Προϊσταμένη του ΟΠΕΚΑ Στερεάς Ελλάδος κ. Αρτεμισία Φωτεινού, καθώς και όλοι οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας.

          Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κ. Φωτεινού για την ευγενική πρόσκληση και ευχήθηκε εγκαρδίως καλή και ευλογημένη χρονιά, γεμάτη από υγεία, δύναμη και ευλογία από το Θεό. 

          Ο Ποιμενάρχης μας δε ετόνισε την ανάγκη συνεργασίας μέσω της βελτίωσης των σχέσεων των ατόμων που ασκούν διοίκηση χάριν των αδυνάτων.

          Η κ. Φωτεινού εκ μέρους όλων των συνεργατών της ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμητική και αγιαστική παρουσία του στην Υπηρεσία και αντευχήθηκε ομοίως.

          Το πρωί, προηγήθηκε υπηρεσιακή συνάντηση στο Γραφείο του Σεβασμιωτάτου και συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ ΟΠΕΚΑ και Ιεράς Μητροπόλεως.