Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για το ΚΕΘΕΑ έξοδος με έδρα τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 15:51 Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για το ΚΕΘΕΑ έξοδος με έδρα τη Λαμία

Το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ), Ν.Π.Ι.Δ. που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων, υλοποιεί τις εγκεκριμένες πράξεις με τίτλο «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με έδρα τη Λαμία» και «Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με έδρα τη Λαμία» και ζητεί προσωπικό.

Το προσωπικό θα παρέχει υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός (1) έτους, με δυνατότητα ανανέωσης, η οποία όμως θα τελεί σε συνάρτηση με την ισχύ της σύμβασης των προαναφερόμενων πράξεων.

1. Αναλυτικά, για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την εγκεκριμένη πράξη με τίτλο «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με έδρα τη Λαμία» με Κωδικό ΟΠΣ 5034951, ο αριθμός θέσεων ανά ειδικότητα έχει ως εξής:

2. Αναλυτικά, για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την εγκεκριμένη πράξη με τίτλο «Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με έδρα τη Λαμία» με Κωδικό ΟΠΣ 5035043, ο αριθμός θέσεων ανά ειδικότητα έχει ως εξής:

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΚΕΘΕΑ στη διεύθυνση:

ΚΕΘΕΑ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Κωδικός Θέσης (π.χ. ΨΥΧ-ΕΞΟ) Σορβόλου 24, 116 36 Μετς , Αθήνα σε φάκελο μεγέθους Α4, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής του φακέλου λήγει σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα.