Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρίσεις Πυροσβεστικής: Αποστρατεύθηκαν Τζουβάρας, Παλιός και Σπαθούλας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 22:04 Κρίσεις Πυροσβεστικής: Αποστρατεύθηκαν Τζουβάρας, Παλιός και Σπαθούλας

Με το βαθμό του Αντιστράτηγου αποστρατεύεται και ο πρώην Διοικητής των Περιφερειακών Υπηρεσιών Στερεάς Νικόλαος Σπαής…

Ανακοινώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (10/2) οι αποφάσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τις κρίσεις των Ανώτατων Αξιωματικών.

Σύμφωνα με το εκδοθέν Προεδρικό Διάταγμα προάγονται στο βαθμό του Αντιστράτηγου εκτός οργανικών θέσεων, ο Λαμιώτης υποστράτηγος Αχιλλέας Τζουβάρας και οι Διονύσιος Κουτσούκος και Νικόλαος Σπαής (πρώην Περιφερειάρχης Στερεάς).

Επίσης προάγονται στο βαθμό του Υποστράτηγου εκτός οργανικών θέσεων, επειδή κρίθηκαν ως ΕΥΔΟΚΙΜΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝΤΕΣ ΤΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥΣ κατά τις τακτικές κρίσεις, έτους 2020, οι Λαμιώτες Αρχιπύραρχοι Γενικών Καθηκόντων Ευάγγελος Παλιός και Χρήστος Σπαθούλας.

Π ρ ο ά γ ε τ α ι επίσης ο Υποστράτηγος Γενικών Καθηκόντων Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος του Κωνσταντίνου στο βαθμό του Αντιστρατήγου, Υπαρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, κατόπιν επιλογής, για συμπλήρωση κενής οργανικής θέσης.

Π ρ ο ά γ ε τ α ι ο Υποστράτηγος Γενικών Καθηκόντων Αλέξιος Ράπανος του Χρήστου στο βαθμό του Αντιστρατήγου, Επιτελάρχη Πυροσβεστικού Σώματος, κατόπιν επιλογής, για συμπλήρωση κενής οργανικής θέσης.

Π ρ ο ά γ ο ν τ α ι οι παρακάτω Αρχιπύραρχοι Γενικών Καθηκόντων στο βαθμό του Υποστρατήγου Πυροσβεστικού Σώματος, κατόπιν επιλογής, για συμπλήρωση κενών οργανικών θέσεων, ως ακολούθως:

1. Χαράλαμπος Χιώνης του Θεοδώρου

2. Μάριος Αποστολίδης του Σάββα

3. Σπυρίδων Πέτρου του Αθανασίου

4. Κωνσταντίνος Παχίδης του Παύλου

5. Εμμανουήλ Δαμουλάκης του Δημητρίου

6. Χρήστος Λάμπρης του Αλέξανδρου

7. Ιωάννης Σταμούλης του Πέτρου