Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μωράτης – Παπασταμούλης έπιασαν δουλειά σε Φθιώτιδα και Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 08:04 Μωράτης – Παπασταμούλης έπιασαν δουλειά σε Φθιώτιδα και Λαμία

Με συνοπτικές διαδικασίες ανέλαβαν υπηρεσία από Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου οι Πύραρχοι Ανδρέας Μωράτης και Θανάσης Παπασταμούλης.

Ο πρώτος όπως είχε ανακοινωθεί από τις αρχικές κρίσεις ανέλαβε τη Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Φθιώτιδας (ΔΙΠΥΝ Φ) και ο δεύτερος με διαταγή που εκδόθηκε το βράδυ της Τρίτης αναλαμβάνει Διοικητής της Π.Υ. Λαμίας.

Από αυτή τη σεζόν σύμφωνα με τις νέες διατάξεις υπάρχει ξεχωριστή διοίκηση για ολόκληρο το νόμο και για τη μεγαλύτερη υπηρεσία που είναι η Λαμία, διαχωρισμός που ακολουθείται πλέον σε όλη τη χώρα.

Επίσης θυμίζουμε ότι η Λαμία είναι πλέον επιχειρησιακό κέντρο δύο περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας με επικεφαλής τον Υποστράτηγο Μάριο Αποστολίδη, ενώ ως Περιφερειακός Διοικητής στη Στερεά προήχθη ο νέος Αρχιπύραρχος Σωτήριος Κορέλας.

Μένει να δούμε ποιοι αξιωματικοί θα αναλάβουν τις Διοικήσεις, πρωτίστως στις υπηρεσίες όπου μετακινήθηκαν οι επικεφαλής. Θυμίζουμε ότι ο κ. Μωράτης ήταν μέχρι χθες Διοικητής στην Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, ενώ ο κ. Παπασταμούλης στην Υπηρεσία της Μακρακώμης.

Χωρίς Διοικητή είναι και η 7η ΕΜΑΚ μετά την προαγωγή του Σίμου Αποστόλου σε Πύραρχο και την μετάθεσή του ως ΔΙΠΥΝ Εύβοιας.

Το LamiaReport εύχεται σε όλους καλή και με όσο το δυνατόν λιγότερα δυσάρεστα συμβάντα, θητεία.

Θυμηθείτε εδώ τις κρίσεις της Πυροσβεστικής.