Επιστημονικό συνεργάτη ζητεί ο Δήμος Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 21:28 Επιστημονικό συνεργάτη ζητεί ο Δήμος Στυλίδας

Την πλήρωση μίας (1) θέσης Επιστηµονικού Συνεργάτη µε εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, ανακοίνωσε ο Δήμος Στυλίδας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση µε σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα και αποδεικτικά των προσόντων τους.

Ο επιστημονικός συνεργάτης θα παρέχει συµβουλευτικό έργο και διατύπωση εξειδικευµένων προτάσεων, σε θέµατα που αφορούν στον τοµέα αειφόρου ανάπτυξης και ειδικότερα στον σχεδιασµό και ωρίµανση δράσεων (έργων, προµηθειών, ενεργειών) για ένταξη σε συγχρηµατοδοτούµενα προγράµµατα καθώς και στη διερεύνηση αναπτυξιακών δυνατοτήτων του ∆ήµου µέσα από την εθνική και κοινοτική νοµοθεσία και τον ισχύοντα χωροταξικό σχεδιασµό.

Τα απαραίτητα προσόντα και τα δικαιολογητικά που θα καταθέσετε, περιγράφονται στην σχετική ανακοίνωση (Δείτε ΕΔΩ).

Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία του ∆ήµου Στυλίδας, Ελ. Βενιζέλου 31 - Τ.Κ. 3500 Στυλίδα (Γραφείο ∆ιοικητικής Μέριµνας και Ανθρώπινου ∆υναµικού, τηλ. επικοινωνίας 2238350140) κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com