Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με κλεμμένο όχημα από το Δήμο Δομοκού, μπούκαραν οι κλέφτες στο Φαρμακείο;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 08:23 Με κλεμμένο όχημα από το Δήμο Δομοκού, μπούκαραν οι κλέφτες στο Φαρμακείο;

Βρέθηκε στα χωράφια μετά τη διάρρηξη – κλοπή στους Σοφάδες…

Μια δύσκολη υπόθεση διάρρηξης – κλοπής, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/2) σε αποθήκη φαρμακείου στην περιοχή των Σοφάδων και έχει προεκτάσεις στη Φθιώτιδα, βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δράστες, που φέρεται να γνώριζαν καλά τα όσα έκρυβε η αποθήκη, διέρρηξαν πρώτα την αποθήκη του Δήμου Δομοκού στο Νέο Μοναστήρι από όπου αφαίρεσαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας ΤΟΥΟΤΑ hilux χρώματος Μπορντό, χωρίς διακριτικά του Δήμου και με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ4395.

Στη συνέχεια διέρρηξαν την αποθήκη του φαρμακείου, αφαιρώντας από κει μετρητά, χρυσαφικά και το χρηματοκιβώτιο όπου μέσα υπήρχε σημαντικό χρηματικό ποσό.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπιζαν το κλεμμένο όχημα, στα χωράφια κοντά στο σημείο όπου έγινε η διάρρηξη και όλα δείχνουν ότι χρησιμοποιήθηκε για να μεταφερθεί το χρηματοκιβώτιο.

Από το Δήμο Δομοκού εκδόθηκε μάλιστα και μία ευχαριστήρια ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: «Ο Δήμος Δομοκού συγχαίρει και ευχαριστεί δημόσια το ΑΤ Δομοκού, και όλους όσοι συμμετείχαν στη συντονισμένη επιχείρηση ανεύρεσης του κλεμμένου οχήματος του Δήμου!

Η επιτυχής έκβαση της παραπάνω επιχείρησης της Αστυνομίας συμβάλει στην τόνωση αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου Δομοκού και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την επιχειρησιακή ετοιμότητα, την άρτια εκπαίδευση και αποτελεσματικότητα των σωμάτων ασφαλείας