Θέσεις φυλάκων στους αρχαιολογικούς χώρους Θερμοπυλών και Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 12:51 Θέσεις φυλάκων στους αρχαιολογικούς χώρους Θερμοπυλών και Αταλάντης

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δυο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.

Οι θέσεις περιγράφονται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας, Καραμανλή και Ζαφείρη, Τ.Κ. 35133 Λαμία, υπόψη κας Ξένης Καβάγια ή κας Πολυξένης Μπολώτα (τηλ. επικοινωνίας: 22310 47628).

Περισσότερα ΕΔΩ.

Σημειώνουμε ότι εξέπνευσε η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τις δύο θέσεις Αρχαιολόγων και εννέα θέσεις ΥΕ εξειδικευμένων εργατών για να απασχοληθούν στις εργασίες του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας (Ε65) ή/και στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας στη Λαμία (για τους αρχαιολόγους).

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση