Θέσεις εργασίας στην ΠΕ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 14:30 Θέσεις εργασίας στην ΠΕ Φθιώτιδας

Για έκτακτες ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων…

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων, για την χωρική αρμοδιότητα της Π.Ε. ΦΘιώτιδας, κατά την χειμερινή περίοδο, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ο αριθμός των θέσεων ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά, αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Διεύθυνση Διοίκησης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Λ. Καλυβίων 2 – Τ.Κ. 351 32 Λαμία (Τμήμα Προσωπικού) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Πληροφορίες: 22313 54709 & 22313 54708).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και τη Δευτέρα 17/2/2020.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com