Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εφτά συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καρπενήσι, Χαλκίδα και Θήβα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 18:07 Εφτά συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καρπενήσι, Χαλκίδα και Θήβα

Κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης…

Καθημερινές είναι οι δράσεις των αστυνομικών υπηρεσιών κατά της μάστιγας των ναρκωτικών και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου είχαμε εφτά συλλήψεις σε διάφορες περιοχές της Στερεάς για αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης.

Ειδικότερα, το μεσημέρι συνελήφθη στο Καρπενήσι από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, ένας 43χρονος Έλληνας στο αυτοκίνητο του οποίου μετά από έλεγχο στο χώρο των αποσκευών  εντός βαλίτσας βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταλλική συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους 18,5 γραμμαρίων.

Τέσσερις συλλήψεις είχαμε στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συγκεκριμένα ενός 70χρονου, ενός 24χρονου, ενός 22χρονου και ενός 21χρονου, όλοι Έλληνες υπήκοοι, καθώς είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος νωρίς το πρωί της Παρασκευής συνελήφθησαν στη Θήβα από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, δύο (2) Έλληνες, ηλικίας 27 και 28 ετών, καθώς βρέθηκαν στη κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους Εισαγγελίες Πρωτοδικών.