Λαμία: Που θα γίνουν νέοι κυκλικοί κόμβοι στην πόλη - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 08:18 Λαμία: Που θα γίνουν νέοι κυκλικοί κόμβοι στην πόλη - ΒΙΝΤΕΟ

Καραΐσκος: «Φτιάχνουμε νέους κυκλικούς κόμβους για να δώσουμε ανάσα στο κυκλοφοριακό. Μεταφέρουμε και το αμαξοστάσιο του Δήμου».

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο κυκλικό κόμβο, στη δυτική είσοδο - έξοδο της πόλης, στο ύψος της ΜΕΡΥΠ.

«Με τους νέους κόμβους που σχεδιάζουμε θα δώσουμε ανάσα στο κυκλοφοριακό της πόλης και θα λύσουμε σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν όπως στο συγκεκριμένο σημείο που είμαστε σήμερα, στη δυτική είσοδο, που δέχεται μεγάλο όγκο αυτοκινήτων...», είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Όπως ενημερωσε και ο Αντιδημαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σταυρογιάννης θα γίνουν κυκλικοί κόμβοι και σε άλλα σημεία, όπως μπροστά από τα "Jumbo", στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γ. Πλατή (πρώην Καρπενησίου), στη διασταύρωση των Φραντζή και Λ. Ελευθερίας στο Παγκράτι, αλλά και στο τρίγωνο που είναι το Πανεπιστήμιο (πρώην Ακαδημία) στη Λαμία.

Επίσης ο Δήμαρχος Λαμιέων ανακοίνωσε τη μεταφορά του αμαξοστασίου από την οδό Κύπρου στα νταμάρια, στην ανατολική είσοδο, έτσι ώστε ο συγκεκριμένος χώρος που είναι τώρα το αμαξοστάσιο να δοθεί στους δημότες μας για χρήση.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων στη περιοχή της ΜΕΡΥΠ, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο κυκλικό κόμβο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση